Hej! Vill bara tala om hur positiv jag är till den här behandlingen!! För några månader sen fick min fjordhäst Lilja en tagg in i senskidan som blev opererad, senskidan var inflamerad och hennes liv hängde på en skör tråd. Efter lång box vila och mediciner var hon hyfsat återställd och på väg tillbaka, då gjorde hon illa sig i sitt "trasiga" ben igen, med vetrinärens sista ord ringandes i öronen "blir hon dålig igen kan vi inte göra något mer..." ringde jag i panik till Veronica Niva för att göra ett försök, vi hade inget att förlora!!
Något skeptisk måste jag erkänna att jag var men tro det eller ej, efter 1 behandling försvann värme och svullnad och nästan all hälta, efter 2 behandlingar och lite olika infl.hämmande preparat är Lilja återställd. Det hittades också en infl i kota och muskel pga hennes hälta men nu är hon på "banan" igen!! Så tack för din hjälp, vi är så oerhört tacksamma och INTE skeptiska längre!!! Händer det minsta lilla med våra djur igen så var säker på att vi ringer!!!! Många vänliga och tacksamma hälsningar från Anette H med familj och djur!!!
 


Min hund är född den 25/10 2005. Vid tre års ålder fick han svåra hudproblem. Diagnos : Akut extern otit samt akut follikult.
Veterinären skrev :" Utslag på öronlappar och under magen och ned på haka. Ej tidigare öron eller hudproblem. Flaxar med öronen river sig inte. Kraftigt inflammerad i hud och öron svullna öronmusslor rodnad ömhet. Krustor erytem fortsätter ned fr öra ned på hals äv stora tjocka krustor adherent mot underlaget bröstet och ventralt, rodnad inuti tassar och mellan tårna."

Den behandling som blev till följd var bl.a Pyrodermschampo 2g/veckan.
Varken hunden eller jag gillade detta. Det hade varit OK om hund hade blivit bättre med det blev han ej!
0 livskvalite. Allt kretsade kring hundens hud, krustor, som faller av, nya som bildas och schamponering som inte hjälpte.
Och så här fortsatte det. Min hund var trött, kliade sig mkt och var "stressad" . Han gick mig på nerverna med sitt nervösa beteende. Men hur mådde då hunden?  All min tid och omtanke handlade enbart om hundens hälsa.

Efter månader av medicinering och schamponering som inte hjälpte, beslöt jag min för att avliva min hund.  Det var inget lätt beslut. Under tiden testade jag en mängd olika behandlingar och dieter men utan resultat på tillfrisknad!

Jag kom i kontakt med Veronica Niva som behandlar både hästar och hundar med just detta problem, och jag tänkte att det kunde vara värt att pröva.
Efter bara 3 behandlingar började jag märka skillnad på min hund. Men även på psyket. Mina bekanta runtomkring påpekade att de fann hunden mkt gladare. Efter bara 4 behandlingar hos Veronica med Life system var min hund helt frisk! Jag kan verkligen rekommendera alla djurägare som har djur med eksemproblem att prova. Nu slapp jag avliva min kära vän!

ÖVRIGT:

2-årig hund med blödande eksem:

Ägarna hade provat allt. Bytt foder, veterinärvård, medicinering men utan resultat. Efter fåtal behandling med L.I.F.E System och preparat, är hunden i dag helt friskförklarad!


16 årigt sto med obotlig hälta:

Ett sto som haft problem med hältor till och från i många år. Blivit utredd på div veterinärstationer runtom i Sverige, kom till mig för konsultation.

Vid en "hälsoanalys" med utrustningen L.I.F.E System fann vi att hästen haft angrepp av borrelia som satt sig i led. Hästen hade också tidigare blivit utdömd av veterinär som sagt till ägare att det bästa vore avlivning!

Efter balansering med L.I.F.E System och rätt prepart, konstaterade ägare att hästen blivit frisk. Hältan var nu borta och efter 6 års kamp kunde ägaren börja rida igen! Och stoet slapp avlivas!


Äldre valack med nervösa besvär och panikångest:

Precis som vi människor drabbas våra djur av nervösa besvär, ticks, oro och trauman från livet. Detta kan göra att det blir jobbigt för ägaren att hantera vid tävling, eller hantering i stallet.

Äldre häst som haft problem med nervositet i många år och även med gamla ägare, blev totalförändrad med utrustningen L.I.F.E System och rätt preparat.

Ägaren berättar att hästen inte varit så lugn och harmonisk på många år sen behandling med L.I.F.E System. Och hon upplever den totalförändrad!
 13 årig dressyr häst:

Ägaren anlitade mig för att göra en analys på sin häst då hon upplevde sin valack något ängslig.

L.I.F.E System fann att hästen hade brister på bl.a magnesium. Och obalans på hormoner.

Efter bara fåtal behandlingar med L.I.F.E System berättar ägaren att hästen är lugnare än någonsin. Trygg både ute som inne.

Från att ha varit lite "på tå", slappnar hästen av i stallgången efter bara 10 min behandling med L.I.F.E System.